Recollida de roba a Vilafranca per part de Càritas

comarquesnord.cat . Vilafranca . 28 de desembre de 2017 .
Etiquetes:

La delegació de Càritas a Vilafranca ha tornat a realitzar una nova campanya de recollida de roba que ha comptat amb gran quantitat de donatius per part dels veïns i veïnes del municipi. Als locals del Centre Parroquial i durant tota una setmana, s’anava recollint i classificant la roba per tal de lliurar-la a Càritas Provincial. Molts i moltes han segut els que han participant de la campanya com es pot apreciar amb la gran quantitat de roba que s’ha arreplegat.

L’assemblea local s’encarrega d’arreplegar i organitzar la roba i posteriorment des de Càritas Castelló s’envia un camió per tal de carregar-la i realitzar la distribució que l’ONG considere més oportuna. «Nosaltres només fem la recollida però el repartiment ja s’encarrega l’organització central i la reparteix per on li fa més falta», explica Lola Andrés de Càritas Vilafranca.

Habitualment aquesta campanya a Vilafranca sempre ha tingut lloc al voltant dels Nadals, si bé ara i per necessitats de Càritas s’ha anticipat. Es recorda que la recollida de roba per Nadal enguany no es farà, però si l’Operació Quilo i l’arreplegada de targetes de Nadal. Es recorda també, que aquestes dues campanyes tindran lloc com sol ser habitual la setmana prèvia al Nadal, per a que el material en qüestió puga arribar al seu destí amb motiu d’aquestes celebracions.

Amb una participativa campanya de recollida de roba, l’assemblea vilafranquina de Càritas s’ha mostrat satisfeta per la participació dels veïns i veïnes del municipi que una vegada més han demostrat la seua solidaritat amb els més necessitats.

Més informació: