Vilafranca enderrocarà l’actual local de festes i en farà un de nou

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 02 d'octubre de 2017 .
Etiquetes:

Vilafranca comptarà amb un nou local o Parador de Festes que es construirà l’any 2018. Així s’anunciava al ple ordinari d’octubre que es celebrava aquest dilluns i en el que s’aprovava per unanimitat que les ajudes del fons de compensació del Pla Eòlic dels exercicis 2016 i 2017 s’utilitzen per la construcció d’aquest nou local. Va ser aquest un dels assumptes més destacats del ple vilafranquí i l’obra es realitzarà al mateix espai que ocupa actualment el Parador de Festes.

Ara, l’Ajuntament de Vilafranca amb els seus serveis tècnics està treballant en la redacció del projecte i es tracta de buscar solucions per tal de que l’activitat d’aquest local es puga seguir fent en un altra instal·lació. «Volem fer un nou parador de festes i cal una gran inversió de diners i temps perquè cal fer la demolició fer un espai nou amb més capacitat. Esperem que si tot va bé puga estar per utilitzar-se a l’estiu de l’any que ve, a les festes», explica Óscar Tena, alcalde de Vilafranca.

Aquest assumpte va ser tractat recentment per les formacions polítiques de l’Ajuntament de Vilafranca en una Comissió d’Obres i es pretén seguir arreplegant totes les idees possibles per a la construcció del nou local de festes. Un dels objectius de l’Ajuntament és que ja no es tinga que utilitzar una carpa per a les actuacions musicals de les festes d’agost.

A partir d’ara s’espera comptar prompte ja amb el projecte i tots els informes tècnics per tal d’iniciar l’obra de construcció del nou Parador de Festes que s’espera puga estar en condicions de ser utilitzats a les Festes 2018 que tindran lloc del 10 al 19 d’agost.

Més informació: