Trini Blanch, en nom de la coordinadora valenciana d’ONGD, rep una de les distincions de la Generalitat

comarquesnord.cat . València . 9 d'Octubre de 2017 .
Etiquetes: , ,

Les distincions de la Generalitat dedicades a reconèixer el mèrit per accions a favor de la igualtat i per una societat inclusiva, van premiar aquest 9 d’octubre, la tasca realitzada per la Coordinadora Valenciana d’ONGD, actualment presidida per Trini Blanch.

Aquesta entitat va nàixer en 1992 amb la finalitat de coordinar les actuacions de les organitzacions no governamentals de cooperació per al desenvolupament i aconseguir, mitjançant el diàleg, la reflexió i el treball conjunt, que les actuacions de totes elles siguen més coherents, així com per a lluitar conjuntament per aconseguir que els ens públics i privats de la comunitat valenciana que treballen en cooperació ho facen en aquest sentit. En l’actualitat, compta amb 91 ONGD que tenen les seues seus distribuïdes per tot el territori valencià.

En representació de la coordinadora d’ONGD va recollir la distinció, Trini Blanch amb la resta de premiats, entre ells el cantautor Joan Manuel Serrat, i el cap del govern valencià, el president Ximo Puig.9

Més informació: | |