Avui es commemora el dia internacional contra el càncer de mama

nord · la televisió comarcal . 19 d'octubre de 2017 .
Etiquetes: ,

Avui es commemora el dia internacional contra el càncer de mama, una malaltia que pateixen una de cada vuit dones al llarg de la seua vida. Des de l’Ajuntament de Morella es posa en marxa, com ve sent habitual una campanya de prevenció amb els grups de risc, que inclou a les dones de més de 50 anys.

El càncer de mama té una tassa de supervivència del 82.8% quan es diagnosticat a temps, és per això, que a falta de solucions més definitives a llarg termini, la prevenció és la millor forma de lluitar contra aquesta malaltia. Com tots els anys, s’espera que per al mes de novembre comencen a arribar les cartes per a coordinar les cites prèvies i el transport fins a Vinaròs en cas que fora necessari. «Des de l’Ajuntament volem mostrar tot el suport a les dones que reben la carta i que sàpiguen que estarem al seu costat per facilitar el procés de prevenció o detecció precoç que és el més important», apunta la regidora de salut i benestar, Malú Blasco.

Al mateix temps, l’associació del càncer de Morella farà una xarrada pròximament al voltant d’aquest tema programada per al dia 25 d’octubre.

Més informació: |