Comencen les obres d’un nou pàrquing a la zona industrial de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . divendres, 3 de novembre de 2017 .
Etiquetes: ,

Han començat a Vilafranca les obres per a la construcció d’una zona d’aparcament per a 50 vehicles a la zona industrial, on es troba ubicada l’empresa Marie-Claire. Aquesta intervenció forma part d’una sèrie de millores que es van a realitzar en aquesta zona de Vilafranca, gràcies a una ajuda de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Cal recordar que l’àrea industrial del municipi compta amb gran quantitat de vehicles durant els dies laborables i es concentra un gran volum de tràfic a les hores d’entrada i eixida dels torns centrals de l’empresa Marie-Claire.

Aquesta ajuda al voltant de les zones industrials existents no suposarà cap despesa per a l’Ajuntament de Vilafranca, ja que l’actuació està totalment sufragada per la Generalitat Valenciana. «Ens han donat una ajuda directa de 130,000 euros que serveix tant per fer les obres com per la compra dels terrenys. Estem molt contents que puga ser així, ja que als municipis més menuts ens costa molt fer grans inversions», explica Óscar Tena, alcalde de Vilafranca.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca s’anuncia que s’ha demanat una reunió amb el Conseller d’Economia, Comerç i Treball, Rafael Climent per tal d’intentar aconseguir ajudes per als polígons industrials de zones d’interior per l’any 2018. Una qüestió aquesta que permetria afrontar diferents ampliacions a zones industrials de la comarca dels Ports.

Els treballs de construcció de la zona d’aparcaments a Vilafranca, a la mateixa entrada de Marie-Claire continuaran als propers dies, juntament amb la creació del carril per a vianants i les millores de l’enllumenat a tota la zona industrial.

Més informació: |