La Comissió de Festes de Vilafranca vol l’opinió de la gent per confeccionar la programació

comarquesnord.cat . Vilafranca . divendres, 3 de novembre de 2017 .
Etiquetes: ,

La Comissió de Festes 2018 de Vilafranca, constituïda pocs dies després de la finalització de les passades festes d’agost porta ja uns mesos treballant al voltant dels actes festius que tindran lloc al municipi des del 10 fins al 19 d’agost del proper any.

Una de les novetats que s’ha llançat als darrers dies és una enquesta amb la que la Comissió pretén obtindre informació al voltant de les penyes, dels actes que es realitzen habitualment a les festes o els que amb el pas del temps s’han deixat de celebrar. Es tracta d’una breu enquesta que pot donar molta informació a la Comissió de Festes 2018. La intenció de la Comissió de Festes 2018 és la de intentar fer servir aquesta enquesta a l’hora de confeccionar la programació de les properes festes de Vilafranca. Pel moment el ritme de respostes als primers dies de l’enquesta està sent molt satisfactori.

«En els primers dies ja hem rebut més de 400 respostes i estem molt contents de la implicació de la gent. Pareix que sí tindrà sentit i podrem veure el que la gent ens proposa i aplicar-ho sempre que estiga dins d’uns pressupostos raonables», explica Marta Milián, comissió de Festes 2018 Vilafranca.

D’aquesta manera, des de la Comissió de Festes 2018 de Vilafranca s’aprofita per demanar la màxima col·laboració de la gent del poble o de visitants que solen passar les festes al municipi al voltant d’aquesta enquesta per tal de fer un programa que agrade al públic de totes les edats. Una novedosa enquesta la plantejada per la Comissió de Festes 2018 que està corrent ràpidament a través de ‘Whatssap’ i a la que es pot accedir també al Facebook de la Comissió de Festes. Tal i com s’apunta des del col·lectiu, l’enquesta estarà disponible durant dues setmanes aproximadament.

Més informació: |