Es reobri la piscina climatitzada de Morella després de les obres de millora

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 6 de novembre de 2017 .
Etiquetes:

La piscina climatitzada de Morella ja ha tornat a la normalitat després de les obres que s’han realitzat a les darreres setmanes. Uns treballs de millora que eren absolutament necessaris i que l’Ajuntament de Morella afrontava durant el mes d’octubre. Ara la piscina climatitzada ja fa uns dies que reobria les seues portes als usuaris.

 

La piscina climatitzada de Morella de Morella, a ple rendiment

"Des del passat dia 2, la instal·lació ja torna a estar operativa", apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

A falta d’alguns detalls, la piscina climatitzada ja es troba en ple rendiment i els cursets de natació començaran en breu a l’igual que les classes d’Aquagym. S’informa als interessats de com apuntar-se a aquestos serveis.

Amb l’arribada dels mesos de tardor i hivern la gent ha tornat totalment a la rutina i era molt l’interès per comptar novament, tant per part dels usuaris com de l’Ajuntament de Morella amb la piscina en funcionament.

Una instal·lació que a l’estiu es troba tancada, ja que s’utilitza habitualment la piscina descoberta. A més els usuaris abonats poden accedir també a la piscina d’estiu.

Es recorda així mateix que els interessats en abonar-se a la piscina climatitzada de Morella poden trobar més informació al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I ja que es compta amb una gran varietat d’abonaments per a les instal·lacions esportives de Morella.

Més informació: