Minut de silenci a Morella per l’assasinat d’Elda

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 10 de novembre de 2017 .
Etiquetes:

Un nou cas de violència de gènere ha sacsejat a la societat espanyola i en especial a la de la Comunitat Valenciana, ja que el lamentable succés tenia lloc a la localitat alacantina d’Elda aquest dijous.

Una dona de 28 anys perdia la vida després de que la seua ex-parella li disparara al cap a les portes mateix del col·legi on eixia de classe el seu fill. L’assassí posteriorment es suïcidava. Un cas de violència de gènere trist com tots els que es produeixen, però a més amb la commoció que suposa que el xiquet (fill de la parella) es trobara present als fets a l’igual que altres menors. A les portes de l’Ajuntament de Morella s’ha guardat un minut de silenci. I també a les jornades de l’Escola de Tardor les dones que participen han decidit aturar l’activitat per fer un minut de silenci amb mostra de suport als familiars i amics.

Amb la mort de Jessica Bravo a Elda són ja 50 les dones mortes per violència de gènere a Espanya en 2017. Una lacra social que sembla lluny de poder solucionar-se.

Més informació: