El Consell destina 8,8 milions a sanejament i depuració

comarquesnord.cat . Els Ports . dimecres, 29 de novembre de 2017 .
Etiquetes:

El Consell ha aprovat la subscripció d’un conveni de col·laboració entre l’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana (EPSAR), dependent de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, i la Diputació de Castelló per a l’execució d’infraestructures de sanejament i depuració a la província de Castelló.

A través de la signatura d’aquest conveni de col·laboració, l’EPSAR destinarà més de 8,8 milions d’euros a l’execució d’obres de sanejament i depuració que van quedar pendents en els convenis de les mateixes característiques subscrits al 2005 i 2010.

Les infraestructures de sanejament i depuració que l’EPSAR desenvoluparà a la comarca dels Ports són les següents: Estacions Depuradores d’Aigües Residuals (EDAR) als municipis de Herbers, Castell de Cabres i Sorita. A Vallibona a més de l’estació depuradora d’aigües residuals també està previst el col·lector. Es contempla, per altra banda, els bombaments fins a la Mata i estació depuradora a Olocau del Rey, bombaments de Sorita a Palanques, fins a Forcall a Todolella i a Villores, així com l’ampliació de les depuradores de Cinctorres i Forcall.

Més informació: