La piscina de La Mata s’adapta a la normativa

comarquesnord.cat . La Mata . divendres, 1 de desembre de 2017 .
Etiquetes: , ,

Des de la l’any passat, s’estan realitzant obres a la piscina de La Mata per adaptar-se a la normativa vigent, tal i com es va decidir arran de la visita d’un tècnic de la Diputació. Ara, en la primera fase es treballa a la zona del bar, la cuina i la terrassa. Unes millores que s’han finançat amb una part dels diners del pla 135 que concedeix la Diputació de Castelló.

Per a l’any que ve s’executarà una altra obra a les dutxes i la depuradora que serà la segona fase i es finançarà amb diners d’un conveni signat també amb la Diputació per valor de 40,000 euros. «Amb aquestes dues fases i el que vam fer l’any passat només ens quedarà una tercera fase pels comptadors de la llum que així ja acabarem les obres d’adaptació», explica Pere Calvo, alcalde de La Mata.

La primera fase d’aquestes obres acabarà en un mes i, la segona està previst que estiga enllestida abans de la temporada d’estiu del 2018. Un procés llarg, en el que ja es treballa des de l’any passat, però que farà que la piscina de La Mata s’ajuste a la normativa i legislació actual.

Més informació: | |