La Generalitat impulsa un programa per a la prevenció d’incendis

comarquesnord.cat . València . dijous, 7 de desembre de 2017 .
Etiquetes: , ,

El Servef i l’Agència de Seguretat i resposta a les emergències han signat un conveni al Palau de la Generalitat que possibilitarà la contractació d’un total de 744 persones per a reforçar la prevenció d’incendis forestals als Municipis més menuts de la Comunitat. Un acord transversal emmarcat en les línies d’actuació de l’Agenda Valenciana Antidespoblament que pretén combatre la desigualtat territorial.

El President, Ximo Puig, el Conseller d’economia, Rafa Climent, i la Consellera de Medi Ambient, Elena Cebrián, han participat en la presentació d’aquesta iniciativa que compta amb una inversió de 15 milions d’euros. Les noves Unitats actuaran en les zones amb més massa forestal durant els sis mesos d’hivern i primavera dels 182 municipis que s’han adherit a la iniciativa.

Un programa que ajudarà en la tasca de prevenció i resposta, l’acció devastadora que les incendis causen al nostre territori al mateix temps que donarà una oportunitat de treball a persones que es troben en una situació de desocupació.

Més informació: | |