Comença el nou taller d’ocupació de Cinctorres, que donarà treball a 10 alumnes-treballadors de la comarca

comarquesnord.cat . Cinctorres . dilluns, 18 de desembre de 2017 .
Etiquetes:

Des d’aquest dilluns 18 de desembre ja està en acció el nou taller d’ocupació de Cinctorres, dedicat a la jardineria i la pedra en sec. Amb un senzill acte a les dependències formatives de l’Alberg de Cinctorres s’inaugurava aquest taller amb el que s’afrontaran diferents projectes a la zona del Jardí Botànic del municipi i també en millores a altres zones de Cinctorres. «La feina consistirà en posar en marxa el Jardí Botànic de la localitat i millorar alguns murs de pedra. Això a Cinctorres, però també hi ha previstes altres actuacions a diferents pobles de la comarca dels Ports», explica Iván Navarro, director Taller Ocupació de Cinctorres.

Un taller d’ocupació com el de Cinctorres permetrà contribuir a reduir l’atur a la comarca dels Ports. De fet el taller compta amb alumnes-treballadors de diferents pobles de la comarca i amb tres persones encarregades de l’organització del mateix. Al taller d’ocupació de Cinctorres es barrejaran les classes teòriques amb les pràctiques, encetant-se la iniciativa amb la part teòrica.

El taller d’ocupació de Cinctorres comença al tram final de l’any 2017, si bé està previst que mantinga un ritme constant de treball durant el període nadalenc. A excepció dels dies festius, el taller d’ocupació comptarà amb un funcionament normal durant les properes setmanes.

Més informació: