Cap d’Any complet per al sector turisme

comarquesnord.cat . Morella . 2 de gener de 2018 .
Etiquetes:

El darrer cap de setmana de l’any ha deixat molt bones xifres a la comarca dels Ports. Tant les places de turisme rural com els hotels han fregat el complet i per a Reis també s’espera una bona ocupació.
Ja fa setmanes que des de l’oficina de turisme i central de reserves s’atenia a gent que volia passar Cap d’any a la nostra comarca esperant alguna baixa de darrera hora, ja que, afortunadament, l’antelació a aquestes reserves ha tornat a nivells anteriors a la crisi.

Cases de turisme rural plenes, més consum als comerços locals. Paquets complets als hotels, molts dels quals oferien també el cotilló i la festa, i una estada de vàries jornades.

Els monuments i museus de Morella sols van obrir al matí el 31 i van estar tancats el primer dia de l’any. Però el turisme que ve per Cap d’Any no sol buscar la visita cultural, que també la van poder fer, fins i tot en una visita guiada que va programar l’ajuntament. El que busquen és un lloc especial per gaudir d’una nit amb molta festa i bon menjar.

Les orquestres programades en molts de pobles per al comiat de l’any, així com altres activitats atractives, també són un bon reclam per als que busquen l’interior per rebre l’any nou.

Més informació: