Cinctorres rep 38.000 euros per a reconstruir l’hivernacle

comarquesnord.cat . Cinctorres . 16 de gener de 2018 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Cinctorres ha rebut vora 38,000 euros, per part de l’Agència Valenciana d’Emergències, per a cobrir les despeses de les destrosses que va causar el temporal de neu, aigua i vent del gener de l’any passat. En el cas de Cinctorres, les infraestructures que es van vore més afectades per la neu va ser la coberta de la piscina climatitzada i l’hivernacle. En el cas de la piscina, l’Ajuntament va poder fer-se càrrec de la reparació al moment, ja que el seu cost era només de 3.000 euros. En canvi, per a poder actuar a l’hivernacle, ha calgut esperar que arribaren les ajudes de la Generalitat. “”Se’ns han concedit unes ajudes de 38.000 euros, comptant amb els 3000 que vam invertir en la piscina, ens deixa 35.000 euros per als hivernacles” apunta Toni Ripollés, alcalde de Cinctorres.

L’Ajuntament havia previst, que si es resolien favorablement aquestes ajudes, part de les pràctiques del taller d’ocupació es podien desenvolupar en els treballs de desmuntatge de l’hivernacle. I tot apunta que així serà.

Des del consistori mostren la seua satisfacció després de rebre aquestes ajudes, que permetran poder tornar a utilitzar aquesta infraestructura. A més, recorden a tots aquells que estiguen interessats a fer-ne ús d’aquest, que l’Ajuntament facilitarà al màxim la seua ocupació, que el cedirà sense demanar cap lloguer i que només es cobraran les despeses de llum i d’aigua.

El desmuntatge de l’hivernacle s’allargara unes quantes setmanes, ja que es treballarà amb cura per a poder traure les peces el més senceres possible i poder reutilitzar-les si el seu estat ho permet.

Si es compleixen els terminis, Cinctorres podria disposar de l’hivernacle en perfectes condicions per a la primavera d’aquest any.

Més informació: