Els plans de dinamització turística arriben a FITUR

comarquesnord.cat . Madrid . dimecres, 17 de gener de 2018 .
Etiquetes: , ,

Amb motiu de la fira internacional de turisme de Madrid, Francesc Colomer, secretari autonòmic de turisme, Javier Moliner, president de la Diputació de Castelló i altres representats d’administracions i associacions empresarials i turístiques, van participar de la presentació dels plans de governança i dinamització turística impulsats per l’Agència Valenciana del Turisme. Uns projectes que treballen per dibuixar els productes específics de cada zona i comarca de la Comunitat Valenciana.

Aquestes línies estratègiques al voltant del turisme es reparteixen en les diferents províncies valencianes i a Castelló per aquest període se n’han programat cinc, fonamentalment a l’interior de la província: un a la comarca dels Ports, un a la comarca Alt Maestrat, un altre a la zona Millars – Espadan, l’altre en el Palància i un últim que començarà enguany al voltant del Penyagolosa i de la comarca de l’Alcalatén.

Els plans de governança i dinamització turística s’inclouen dins del programa #CreaTurisme que té per ànim confluir turisme i territori per mostrar tot el que pot oferir la nostra comunitat. «Els plans de governança i dinamització turística s’engloben dins del projecte comú #CreaTurisme que vol crear i donar vida als productes de cada zona per revaloritzar el turisme en el seu àmbit global», explica Josep Gisbert, agència valenciana del turisme.

D’aquesta manera també s’intenta treballar en conjunt de totes les administracions i empresaris, potenciant així el turisme de base territorial per a que hi haja moviment turístic durant tot l’any. La plaça central de l’estand de la Comunitat Valenciana a la Fira Internacional del Turisme ha sigut l’aparador escollit per dur a terme la presentació d’algunes iniciatives del projecte #Crea Turisme.

Més informació: | |