Tota la Comunitat ha estat present a Fitur

comarquesnord.cat . Madrid . 19 de gener de 2018 .
Etiquetes: ,

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que la Generalitat va a engegar una sèrie de mesures d’ocupació per reforçar la contractació, ampliant els marges de la temporada turística, amb l’objectiu de propiciar una major qualitat de l’ocupació.

La mesura preveu una inversió de 10 milions d’euros per finançar “una ajuda de 10.000 euros per a aquells contractes que tinguen en l’actualitat una durada de 6 mesos i que s’amplien almenys 3 mesos més, perquè al llarg de l’any, durant 3 anys, puga consolidar-se ocupació estable.

La Comunitat te molt a dir en aquest sector i calç aprofitar el bon moment.
Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana explicava: “el que estem intentant és oferir molts productes diferents que tenim a la comunitat valenciana. Tot això conforme un puzzle molt important de propostes.”

En el marc de la fira es va presentar el decàleg gastronòmic. Aquest és un producte que encara pot tenir més llarg recorregut en el territori. “El decàleg és sobre la gastronomía. Un dels productes que te la Comunitat Valenciana. Estem intentant defensar eixa gastronomia de proximitat” explicava Puig.

Es tracta de revalorar el producte local, conjuminant la bona matèria primera que tenim en el territori, per afavorir dos sectors fonamentals: el primari i el de serveis

Més informació: |