L’IES Els Ports acull una exposició sobre l’Holocaust

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 29 de gener de 2018 .
Etiquetes: , , ,

L’IES Els Ports acull una exposició sobre l’Holocaust. La direcció del centre ha decidit instal·lar la mostra al hall de l’institut amb motiu de la celebració del dia de les víctimes de l’Holocaust, que va ser el dissabte 27 de gener. El treball és obra d’un grup educatiu d’Astúries que ha cedit els panells perquè puguen visitar-se a Morella durant tota aquesta setmana.

L’exposició consta de 16 panells que mostren com era la vida dels jueus abans de l’arribada de Hitler al poder i com va començar la persecució a la qual van ser sotmesos. I també explica la vida als guetos i als camps de concentració, centrant-se especialment en Auschwitz.

A banda d’acollir aquesta exposició, aquesta part de la història d’Europa s’estudia i es treballa des de diferents departaments del centre. De manera que els alumnes poden arribar a obtenir uns coneixements amplis sobre la matèria i a la vegada, els permet crear-se una opinió personal sobre els fets ocorreguts.

Cal recordar que el curs passat, l’IES Els Ports va ser guardonat pel seu projecte educatiu al voltant de l’Holocaust. Professors i alumnes van rebre una rèplica del monument a l’Holocaust que hi ha al parc Joan Carles I a Madrid en forma d’estatueta.

Més informació: | | |