L’Ajuntament de Vilafranca i Creu Roja activen un servei d’atenció per a veïns que no puguen eixir de casa

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimarts, 6 de febrer de 2018 .
Etiquetes: , ,

L’Ajuntament de Vilafranca i l’Assemblea de Creu Roja de la localitat han activat un servei d’atenció per a veïns que no puguen eixir de casa o tinguen dificultats de mobilitat. Consistori i voluntaris es coordinaran per a facilitar que aquests veïns puguen tenir accés a la compra, medicaments, desplaçaments urgents o atenció mèdica. Els interessats a rebre aquest servei han de posar-se en contacte amb les oficines municipals cridant al telèfon 964 441 004. El servei es mantindrà mentre dure el temporal de neu i fred.

L’Ajuntament de Vilafranca i Creu Roja ja treballen conjuntament des de fa anys en el servei Menjar a Casa. En la residència de majors de Vilafranca s’elabora cada dia el menjar que es porta als majors de la localitat. D’aquesta manera tenen garantida un menjar saludable cada dia.

. Dos dies sense classes
Les classes s’han tornat a suspendre a tots els centres d’educació primària i secundària de la comarca. En el cas de Vilafranca, feia temps que no es vivia una situació d’aquestes característiques. L’IES Vilafranca compta amb molts alumnes provinents d’altres municipis de la zona de Terol, als quals l’accés al poble els ha resultat impossible. De la mateixa manera que ha passat amb el personal docent.

En aquests moments és difícil fer una previsió de com esdevindran els pròxims dies de la setmana, per això es demana sobretot, precaució.

Vilafranca, de la mateixa manera que la resta de pobles de la nostra comarca, s’ha despertat aquest dimarts de nou amb els carrers coberts de blanc, fet que ha obligat a començar amb els treballs de neteja des de primera hora.

Més informació: | |