El restaurant Vinatea mostra com cuinar 4 dels seus plats del menú amb tòfona

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 10 de febrer de 2018 .
Etiquetes: , ,

Un dels atractius més importants de les Jornades de la Trufa són els showcookings. Cada setmana, un restaurant dels que participen a les jornades mostra com cuinar els seus plats a tots els que s’arrimen a la Llotja de l’Ajuntament de Morella i també, ofereixen un tast dels productes que preparen.

Aquest dissabte li ha tocat el torn al Restaurant Vinatea deixant, mai millor dit, un gran sabor de boca per a tots els assistents. Enguany han optat per un menú degustació amb diverses opcions en el menú.

De tot el menú, per aquest showcooking, s’han seleccionat 4 mostres perquè el públic poguera fer un tast, incloent-hi tres plats i un postre. Mesclant els productes de la nostra terra amb tècniques i condiments de totes les parts del món.

El Restaurant Vinatea va debutar en les anteriors jornades de la trufa. Enguany, en la XV edició, han après de l’experiència i han afrontat tant les jornades, com aquest showcooking amb molta més tranquil·litat. La gran resposta del públic ajuda a afrontar aquesta cita.

El Restaurant Vinatea és un dels establiments més innovadors i reconeguts de la localitat de Morella. Recentment ha rebut dues distincions de gran rellevància com són la renovació del guardó Big Bourdman de la Guía Michelín i l’inclusió de la mateixa Àngela Milián com una de les 4 joves promeses de la cuina de tota la Comunitat Valenciana.

El showcooking del Restaurant Vinatea és el segon en aquesta roda d’exhibicions que continuarà el proper divendres amb el torn dels Restaurants de la Pizzeria Lola i El Faixero de Cinctorres.

Més informació: | |