Aquest dijous es presenta “Morella Negra com la Trufa” a Castelló

comarquesnord.cat . Castelló . dimarts, 13 de febrer de 2018 .
Etiquetes: , , ,

Amb motiu de la celebració del cap de setmana gastro-literari Morella Negra com la Trufa aquest dijous, 15 de febrer, es farà un acte per anunciar el mateix a la llibreria Argot de Castelló, després d’haver-se’n fet un a Barcelona el passat divendres.

“D’aquesta manera, la presentació es realitza a les 11.00 hores on comptarem amb la presència de diversos autors i col·laboradors de Morella Negra. A més, també hi haurà degustació de trufa i vins negres de la IGP de Castelló que mariden amb aquest gènere de novel·la”, apunten des de l’organització de l’esdeveniment.

La presentació comptarà amb la presència del comissari de Morella Negra, Jorge García, representants d’ASETMICO encapçalats per la seus presidenta, Mari Carmen Escuder. Durant l’acte també s’explicaran les XV Jornades de la Trufa de Morella i la festivitat del 54 Sexenni que se celebra del 18 al 27 d’agost.

. Morella Negra com la trufa
Els autors que participen a Morella Negra són Carlos Quílez, Rafa Melero, Pere Cervantes, Paco Camarasa, Víctor del Árbol, Rosa Ribas, Ferran Torrent i Martí Domínguez. A més, col·laboren Paco Camarasa, José Martí, Laura González, Alex Milián i Eric Gras.

Més informació: | | |