Les gestions d’armes ja es poden fer a la comarca dels Ports

comarquesnord.cat . Forcall . dijous, 15 de febrer de 2018 .
Etiquetes: ,

La Diputació de Castelló està realitzant juntament amb la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló una ruta per diferents municipis de la província, per establir espais mòbils per tramitar tot tipus de gestions al voltant de les armes. Aquesta iniciativa, en aquests moments, només es realitza a Castelló i a León. Dues províncies que són pioneres en aquest sistema de treball i que ofereixen servei a altres zones més enllà dels punts fixes d’Intervenció d’armes, Castelló, Sogorb, Borriana i Vinaròs.

Evitar els desplaçaments dels propietaris d’armes per haver de fer els tràmits requerits per llei és el principal objectiu d’aquest servei, però a més d’això també hi ha l’opció de realitzar qualsevol operació que es necessite al voltant de les armes. Tenir internet és bàsic i essencial per poder realitzar aquestes operacions. A Forcall s’han connectat amb la xarxa de l’Ajuntament però si es donés el cas que no hi hagués Internet la furgoneta compta amb una connexió privada.

La província de Castelló té una elevada ràtio de llicències d’armes. En concret a la nostra comarca molts veïns compten amb escopetes o rifles degut a l’extensa tradició de caça. El proper 22 de febrer la unitat mòbil d’intervenció d’armes està durant tot el matí a la localitat de Castell de Cabres.

Més informació: |