El Morella FC perd per la mínima a Castelló

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 18 de febrer de 2018 .

El Morella FC va estar prop, si bé no va poder traure un marcador positiu en la seua visita al Rafalafena, tercer classificat a la lliga i que s’ha situat a dos punts del líder. Els locals van dominar més el joc al primer periode i creaven ocasions al principi sobre la porteria del Morella, però sense massa perill. Al minut 25 del primer periode, el Rafalafena aconseguia inaugurar el marcador amb l’1 a 0. Quan tot indicava que s’arribaria al descans amb aquest resultat, el Rafalafena després d’una bona acció col·lectiva marcava el 2-0 amb el que s’arribava al descans.

Al segon periode, el Morella es va refer i passaria a dominar més el joc amb un Rafalafena que va acusar l’esforç realitzat al primer temps. Els morellans ho van intentar en tot moment, si bé no podia escurçar distàncies fins als darrers instants del partit. Pau Puig de cap feia el 2-1 al minut 88 i malgrat l’esforç visitant no va haver temps per a molt més al Polígon Rafalafena. Un partit molt equilibrat i en el que el Rafalafena va acabar demanant l’hora a l’àrbitre. Cal destacar també la greu lesió del jugador, Jordi Martí ‘Cata’ del Morella amb fractura del mal·lèol del peroné.

. C.F. RAFALAFENA -2- MORELLA F.C. -1-

. Alineació Morella FC: Dídac, Monfort, Miguel Ángel, Mario, Pau Puig, Nicolau, Fernando, Jordi Sabater, Andreu Serret, Iván Roda i Jordi Martí. També van jugar Llanes, Marc Moles, Joan Bellvís i Jordi Serret.

. GOLS: 1-0 min. 25; 2-0 min. 42; 2-1 min. 88 Pau Puig