El Ministeri de Foment pagarà en breu les expropiacions de la N-232

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 21 de febrer de 2018 .
Etiquetes: , ,

Les obres a la Nacional 232 en el tram del Port de Querol fins a la Torreta son cada vegada més visibles i sembla que els avanços son evidents. Des de que el Ministre de Foment, Ínigo de la Serna visitava Morella per inaugurar els treballs, van passar uns mesos en que no es veia massa activitat a les obres, però ara la situació és ben diferent. Uns treballs que segueix amb molta atenció l’Ajuntament de Morella, que acaba de mantindre una reunió amb el Ministeri de Foment per valorar com s’està realitzant l’actuació.

 

"Estem tenint setmanalment reunions amb l’empresa i amb Foment per coordinar les obres de la N-232"

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, apunta que les obres del Port de Querol segueixen el ritme previst, seguint les reivindicacions municipals

. SECCIÓ: Vídeos

 

Al voltant de les expropiacions dels terrenys, l’Ajuntament de Morella acollia diferents reunions, demanant al Ministeri de Foment que agilitzara al màxim possible aquesta qüestió. Les valoracions al voltant d’aquestes expropiacions estan molt avançades i s’espera que prompte els propietaris puguen rebre els seus diners de part del Ministeri de Foment.

L’Ajuntament de Morella te molt clar que aquesta actuació és fonamental per a tota la zona i vol estar permanentment damunt del tema per a que es complisquen els terminis.

Respecte al tram de la Nacional 232 a la comarca del Matarranya i concretament a la zona de Mont-roig, l’Ajuntament de Morella no te constància encara de quan s’obrira a la circulació.

Pel moment des del consistori morellà s’ha mostrat satisfacció amb l’evolució dels treballs en aquest tram de la Nacional 232 i s’espera que tot continue avançant al mateix ritme que ho està fent fins ara.

Més informació: | |