Vilafranca comença a treballar amb el llibre de festes buscant el cartell

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimecres, 21 de febrer de 2018 .
Etiquetes: ,

La Comissió de Festes 2018 de Vilafranca ha donat a conèixer les bases del ‘Concurs de Portades del llibre de Festes’, obrint també el termini per presentar els treballs. L’Ajuntament de Vilafranca s’encarregarà d’arreplegar les obres que els autors presenten al concurs, ja que els hauran de fer arribar a l’Ajuntament ja siga en mà o per correu i la Comissió de Festes escollirà mitjançant un Jurat format per un grup de membres de la mateixa comissió quina serà la portada guanyadora.

La Comissió de Festes ha anunciat al mateix temps els premis d’aquest ‘Concurs de Portades del llibre de Festes’, establint també una col·laboració amb l’Institut de Vilafranca per a que l’alumnat s’anime a participar. «Volem que enguany s’incentive a participar als alumnes de l’institut i que puguen presentar també les seues creacions. El concurs està obert a totes aquelles persones que es vulguen presentar i el premi serà un abonament de les festes i un xec de 100 euros», explica Marta Milián, membre de la comissió de Festes 2018 Vilafranca.

Fins al proper 7 d’abril està obert el termini per presentar els dissenys i les bases es poden consultar a les xarxes socials o bé demanar-les al correu electrònic comfestes2018@gmail.com.

Més informació: |