Comencen les esperades obres del carrer Miralles del Carro de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dijous, 22 de febrer de 2018 .
Etiquetes:

Vilafranca ha iniciat una de les obres més esperades dels darrers anys i que han comptat amb diferents reunions veïnal per tal de clarificar tots els aspectes tècnics i econòmics de les mateixes. El carrer Miralles del Carro comunica diferents zones importants del casc urbà de Vilafranca i és un dels pocs que quedava sense urbanitzar i asfaltar. A més, és una zona on s’han construït habitatges als darrers anys i l’Ajuntament de Vilafranca considerava que era necessària una actuació d’aquesta magnitud.

«Fa dècades que està en augment aquest carrer que ara compta amb 90 construccions i a més està prop de l’escola i les instal·lacions esportives i per tant, té molta afluència de públic i vehicles», comenta Óscar Tena, alcalde de Vilafranca.

L’obra compta amb un pressupost elevat, 236,000 euros, i s’han inclòs per part de l’Ajuntament de Vilafranca algunes ajudes per tal de rebaixar la quantitat econòmica que havien d’aportar els veïns i propietaris d’immobles. Les característiques del carrer Miralles del Carro han obligat a crear tres zones diferenciades dins d’aquesta important actuació d’urbanització. El final del carrer tindrà eixida a l’àrea esportiva, on actualment s’ha habilitat una zona d’aparcament.

Amb l’inici de les obres al tram final de l’hivern s’espera que els treballs puguen estar finalitzats aquest estiu. L’empresa Jujosa, dedicada a l’obra civil és la que s’encarrega d’executar aquest treball al carrer Miralles del Carro de Vilafranca.

Més informació: