El Gremi de la Joventut dedica la primera festa dedicada als agremiats més menuts

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 24 de febrer de 2018 .
Etiquetes: ,

El Gremi de la Joventut, després de l’èxit de la festa de Carnestoltes, ha dut a terme la primera festa dedicada als agremiats més menuts. La cita tenia lloc dissabte a la vesprada a l’Espai Firal de Morella.

D’entre totes les activitats programades per a la vesprada hi havia un taller de disfresses, on les assistents van poder elaborar el seu propi vestit de lleó, de gos o de pavo real. També hi havia una secció dedicada a jocs de taula i una altra als vídeo-jocs, aquesta amb molta demanda per parts dels no tan menuts. Pinta cares i futbolins omplien el recinte Firal. Una de les atraccions que també cridava força l’atenció ha estat una diana-futbol gegant. I, sens dubte, la més divertida, era el joc de les mans inspirat en el programa de televisió el Gran Prix. Però les activitats programades per la jornada de dissabte ja van començar al matí amb la projecció d’una pel·lícula.

Les pròximes activitats organitzades pel gremi de la Joventut, tant pels agremiats més grans com pels més menuts, es duran a terme a Pasqua. Després de Pasqua, des del gremi es continuarà treballant en més activitats, fins que arribe el dia esperat, el dia 27 d’agost.

Des del Gremi recorden que les inscripcions segueixen obertes per a tots aquells joves que es vulguen sumar a la festa.

Més informació: |