A falta del darrer showcooking, el balanç de les XV Jornades de la Trufa es considera “positiu”
Recta final de la quinzena edició de les jornades gastronòmiques de la Trufa a la nostra comarca. A expenses de vore el resultat de les darreres activitats programades per aquest cap de setmana, ja es parla d’un balanç positiu. Molta participació als actes i també molts comensals que han volgut degustar els menús dels restaurants.
«Estem contents de com ha anat tot un any més i estem segurs que acabarà amb igual d’èxit aquest divendres amb el showcooking del Daluan i amb les degustacions de Productes Morella el dissabte», apunta Jorge Garcia, regidor de Turisme.
Les activitats programades per a les quinzenes jornades de la Trufa als Ports tanquen aquest cap de setmana amb el showcooking del restaurant Daluan i amb un tast d’olis de la comarca veïna del Matarranya. La gastronomia, i concretament la trufa i l’oli seran una de les propostes que ens porta l’agenda per aquest cap de setmana.
Més informació: agenda | gastronomia | Jornades de la Trufa de Morella | tòfona