La piscina de La Mata, més adaptada a la normativa

comarquesnord.cat . La Mata . dimarts, 6 de març de 2018 .
Etiquetes: ,

La piscina de La Mata fa temps que està en obres per adaptar-se a la normativa vigent. Les darreres actuacions han deixat ja el bar i la cuina en perfectes condicions per estrenar-se aquest estiu. Ara els treballs són per posar l’aigua calenta als vestidors i altres qüestions tècniques pel manteniment de l’aigua a la piscina. En total la piscina municipal està ja a la tercera fase d’obres. Cada una d’elles ha comptat amb un pressupost de 40,000 euros i la totalitat invertida és de 120,000 euros. Unes actuacions subvencionades en gran part per la Diputació de Castelló.

Les noves instal·lacions del bar i la cuina permetran que es puga gestionar de manera independent el bar del poble i la piscina, fet que propiciarà una millor administració dels dos espais de la localitat. «Amb aquests canvis podrem separar la gestió de la piscina i el bar municipal ja que abans perquè es poguera obrir el bar a la piscina ho tenim com una terrassa més del bar habitual i ho portaven els mateixos gestors del bar. Per enguany encara ho portarà la gent del bar però per a properes campanyes d’estiu qualsevol persona pot demanar portar la piscina», explica Pere Calvo, alcalde de La Mata. En un mes aquestes actuacions a la piscina de La Mata estaran acabades i per tant, tot estarà a punt per la temporada estival.

De cara a l’any vinent només quedarà tenir a punt els temes de l’electricitat. Els comptadors, per normativa, han d’estar dins de la piscina i, s’hauran de traslladar de la ubicació actual.

Més informació: |