Especial “El 8 de març a nord”, amb totes les dones de la comarca

nord · la televisió comarcal . 8 de març de 2018 .
Etiquetes: , , ,

El dia 8 de març, dia de la Dona, arriba enguany amb més força que els darrers anys, especialment, amb la convocatòria de la vaga de dones impulsada per les organitzacions feministes, en l’àmbit nacional.

Però a la vaga, de la que malauradament, no totes les qui voldrien hauran pogut participar, es sumen tot un seguit d’actes físics, com les concentracions que s’han organitzat en diferents pobles, i simbòlics, com la penjada de davantals als balcons. Des de nord, les dones ens hem sumat a la vaga, en la mesura de les nostres possibilitats, i per això hem de dir que el programa que estem emetent està gravat des d’ahir.

I a més, està dedicat a la figura de la dona a la nostra comarca. Avui posarem veu i també imatge a un grapat de dones dels nostres pobles, amb les quals hem volgut fer una radiografia de com està ací i ara la situació de la dona. De la mateixa manera, animem a totes les veïnes dels Ports i en especial, a les mestresses de casa, a penjar els davantals durant la jornada d’avui als balcons de les seues cases i contribuir d’aquesta manera tan senzilla a les reivindicacions que s’estan duent a terme en aquest 8 de març, dia de la dona

Més informació: | | |