L’Ajuntament de Morella realitza actuacions a la Plaça Colon

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 9 de març de 2018 .
Etiquetes:

Durant aquests dies a la Plaça Colon de Morella s’estan portant a terme unes actuacions en els espais infantils que conté aquesta ubicació. Es tracta d’unes obres per millorar la superfície dels gronxadors, així com per a reparar i substituir els “cavallets”. Aquesta és una més de les actuacions que l’Ajuntament està portant a terme en els diversos parcs i espais infantils de la localitat complint amb el compromís adquirit amb els xiquets i amb el segell de “Ciutat amiga de la infància”.

Aquesta no és la primera actuació que es realitza des de l’Ajuntament. La placeta del Tint ja ha sigut reparada, i a l’estiu els membres de l’AMPA van actuar al pati de l’escola infantil, a l’espera que l’Ajuntament s’encarregue de l’obra de posar cautxú a la superfície del pati.

«Ja hem fet diferents actuacions a les que hem de destacar la col·laboració de pares i mares per crear entre tots una ciutat més adaptada i en condicions per a que els xiquets siguen feliços», explica Judit García, regidora d’educació. Totes aquestes actuacions surten dels fons propis de l’Ajuntament de Morella, que hi ha inclòs en els pressupostos de l’any 2018 una partida per a sufragar aquestes obres. No són aquestes les úniques millores en previsió.

S’està treballant per poder instal·lar gronxadors adaptats a tots els parcs de Morella, així com als de les pedanies. D’aquesta manera l’Ajuntament de Morella, continua treballant en tenir uns millors espais infantils a la localitat.

Més informació: