Les obres d’ampliació i millora del col·legi de Morella començaran aquest estiu i duraran fins 2020

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 21 de març de 2018 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Morella ha convocat una reunió de seguiment sobre el pla edificant. A la trobada han assistit l’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la Regidora de Joventut, Judit Garcia, l’edil d’Obres i Serveis, Amadeu Bordàs i diversos representants de l’AMPA. L’objectiu de la reunió ha estat informat a les parts implicades en el projecte que els treballs d’estudi previs a les obres avancen com estava previst, i per tant s’espera començar les obres aquest estiu.

Després d’una primera revisió de la primera memòria del projecte presentada, la Conselleria va suggerir certes modificacions a la redacció del text. Però tot i els canvis, el pla continua en la mateixa línia que es va anunciar en un principi i contempla, per tant, la millora i l’ampliació de les instal·lacions del Col·legi Marededéu de Vallivana. «Les actuacions no han canviat, estan totes aprovades ja siga des de la més complexa, la de construir l’ascensor com la que requereixi menys feina. Totes es duran a terme però calia canviar algunes paraules del projecte presentat», apunta Judit Garcia, regidora de joventut

El següent pas serà presentar novament la memòria amb les modificacions adients i tancar la planificació les dates d’actuació, que s’espera que estiguen acabades per l’any 2020. En un projecte d’aquestes característiques és molt important la coordinació entre totes les parts implicades: ajuntament, escola i AMPA. Per aquest motiu es continuaran realitzant reunions de seguiment.

Si tot continua avançant segons el previst, la licitació de les obres es durà a terme a principis d’estiu. Des de l’Ajuntament s’informarà públicament del període per a presentar-se a aquesta licitació.

Més informació: |