El diari turístic Qué Hacer promociona el Matarranya, Els Ports i La Terra Alta

comarquesnord.cat . Els Ports . dijous, 22 de març de 2018 .

Ja s’ha publicat i es comença a repartir la nova edició de primavera del diari «qué hacer» al Matarranya, Els Ports i La Terra Alta.

Si fullegem el diari podem trobar detalls de localització amb un mapa on hi apareixen tots els pobles de la zona amb una descripció de les tres comarques i els seus productes locals sota el lema «Tres Territoris, una mateixa Terra». Trobem també informació sobre el Sexenni amb les danses i activitats més destacades, la fàbrica Giner amb el parc d’aventures Saltapins.

Vilafranca amb les pintures rupestres als marges del riu Monlleó o les pintures medievals ocultes durant segles a l’Església Parroquial de Vallibona. També imatges de Forcall, Cinctorres, Sant Mateu o La Todolella. El concurs internacional de garnatxes que enguany acollirà Gandesa a l’abril, les pastes i ermites de La Terra Alta. La capital del Matarranya, Vall-de-roures amb tot el seu patrimoni monumental i informació de les tradicionals fires del Matarranya, la del vi a Queretes, o la de l’oli a Calaceit i tanca Pena-roja amb detalls de la seua arquitectura, cultura i naturalesa.

Aquesta publicació en paper és gratuïta i ix dues vegades a l’any des de fa sis anys. Serveix per fer arribar més lluny totes les activitats i atractius dels pobles d’aquestes comarques de la Comunitat Valenciana, l’Aragó i Catalunya. I en concret un dels principals objectius i fer-los més coneguts a la costa per tal que indrets de més afluència de turistes puguen tenir informació de les zones d’interior.