Morella acull aquest dissabte una trobada de penyes barcelonistes

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 22 de març de 2018 .
Etiquetes: ,

Aquest proper dissabte 24 de març, Morella serà la seu de la trobada de Penyes Barcelonistes de les Terres de l’Ebre, en un any molt especial per a la Penya Barcelonista Els Ports ja que celebra el seu 25è Aniversari. La penya local des de fa un temps s’ha adherit a la federació de penyes de les Terres de l’Ebre i es desplaça habitualment amb ells al Camp Nou.

Per celebrar aquesta jornada de germanor s’ha preparat un seguit d’activitats. «El dissabte tindrem la visita de penyes de Les Terres de l’Ebre i hem organitzat la recepció al matí i esmorzar a l’Espai Firal després farem un passa-carrer fins a l’Ajuntament de Morella on hi haurà una altra recepció i ja tornarem a l’Espai Firal per fer un acte més institucional i acabar amb un dinar de germanor», apunta Nacho Cortés, de la penya Barcelonista Els Ports.

A l’acte central, que tindrà lloc a l’Espai Firal de Morella es comptarà amb la presència de trofeus aconseguits pel FC.Barcelona i també es lliuraran diplomes i corbatins a les Penyes participants a la trobada. La Penya Barcelonista Els Ports organitza viatges per veure jugar al Barça al Camp Nou, encara que els socis poden desplaçar-se quan vullguen a travès de la penya. El F.C. Barcelona també desplaçarà a diferents representats a Morella aquest dissabte, en la vessant directiva comptaran amb Pau Vilanova, directiu de les penyes i amb un ex-jugador del primer equip als anys 80 i membre dels jugadors veterans, Paco Clos.

Actualment, la Penya Barcelonista Els Ports compta amb uns 170 socis. Des de la Junta Directiva es valora la xifra, tenint clar que es disposa d’una important massa social ja que de les que hi ha per aquesta zona «som de les més nombroses i, tot i que anys enrere vam arribar als 250 socis ara estem contents amb la xifra» comenta Nacho Cortés, de la penya Barcelonista Els Ports.

La Penya Barcelonista Els Ports també ha aconseguit una exposició fotogràfica per a la Trobada i que posteriorment es podrà visitar a la Llotja de l’Ajuntament fins al 9 d’abril. “Minut 111” de Jordi Cotrina es centra en el famós gol de Koeman contra la Sampdoria i en la història recent del FC.Barcelona.

Més informació: |