El Secretari General d’UGT, Pepe Álvarez, inaugura la XII Escola de Joventut Primavera Sindical a Morella

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 23 de març de 2018 .
Etiquetes: ,

Les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella han collit la presentació de la dotzena edició de l’escola de joventut de la primavera sindical al país valencià. A l’acte han participat l’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, el Secretari General de l’UGT i el portaveu nacional d’aposta jove, Francisco Garcia.

La trobada de tots els joves participants a aquestes jornades s’ha dut a terme aquest matí. Després de la recollida de les acreditacions, hi havia programada una visita guiada per Morella i abans de la inauguració, s’ha fet una recepció a la Sala de Plens en la qual ha estat present també la regidora de benestar social, Malú Blasco. Allí mateix, El Secretari General ha signat el llibre d’honor de la ciutat i ens ha parlat de les darreres mobilitzacions que hem viscut al nostre país.

El Secretari General insisteix en la importància d’aquestes mobilitzacions per fer front a les decisions que es prenen des d’un govern central, que assegura només mira per ell mateix. «El govern central és de drets i per tant un dels seus objectius no és repartir la riquesa, aleshores així puc entendre el discurs que tenen, però no ho comparteixo. El poble vol canvis i així és com consolidarem les empreses, fem fora la reforma laboral, no ens aporta res crear ocupació precària ni tampoc sous de misèria. Junts farem que el futur siga millor i més estable, un cop ja la majoria de les empreses han sortit de la crisi», apunta Jose Mª Alvarez, Secretari General UGT.

Per la seua banda, el portaveu nacional d’aposta jove, Francisco Garcia, ha animat als joves a participar de les mobilitzacions. «La lucha es dura y sacrificada pero no podemos darla por perdida. Al final o hacemos política o hacemos sociedad o hacemos unión, o nos la van a hacer en contra. Sin los jóvenes no vamos a ser capaces de llegar a ningún sitio», explica Francisco Garcia, el portaveu nacional d’aposta jove.

Rhamsés ha destacat que “el sindicat aposta una volta més per Morella per a celebrar aquest congrés que cada any concentra a desenes de persones a la nostra ciutat”. A més, l’edil ha convidat “tant al Secretari General, com als i les sindicalistes participants en el congrés, a vindre a Morella i conéixer el Sexenni”. Així, Rhamsés ha recordat que “Morella és Ciutat de Congressos i cada volta alberga més esdeveniments i activitats com aquest seminari que ha emplenat les sales gòtiques de l’ajuntament”.

Durant aquesta jornada, a més de les activitats programades del congrés, els sindicalistes han pogut conéixer els tallers dels carrers per al 54 Sexenni. D’aquesta manera, els i les visitants a la ciutat han vist en directe les diferents tasques que es realitzen per a treballar el paper de seda i confeccionar els tapissos i escultures que decoren els carrers de Morella durant els 10 dies d’aquesta festa que se celebra des del 18 fins al 27 d’agost.

Més informació: |