Vilafranca demana les vacants de la Guàrdia Civil

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 9 d'abril de 2018 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Vilafranca en el ple ordinari d’aquest mes d’abril ha sol·licitat al Ministeri de l’Interior que es puguen cobrir les places vacants que existeixen actualment al Quarter de la Guàrdia Civil de Vilafranca. Algunes d’elles, com per exemple la de Sergent fa més d’un any que no està ocupada. Una qüestió que sembla afectar al cos de la Guàrdia Civil a nivell nacional.

Una vegada es realitzava el canvi de les dependències de la Guàrdia Civil a Vilafranca a l’antic Centre de Salut, on ara es troben ubicades, l’Ajuntament de Vilafranca proporciona vivenda al Sergent.

De nou, els Pressupostos Generals de l’Estat han deixat sense dotació econòmica la construcció del nou quarter de Vilafranca. Un episodi aquest que any rere any continua sense ser atès als Pressupostos de l’Estat.

El ple de l’Ajuntament de Vilafranca amb la unanimitat de tots els partits demana al Ministeri de l’Interior que cobreixca aquestes vacants existents al Quarter de Vilafranca per a que el planter puga estar al complet el més aviat possible.

Més informació: |