Arriba la mostra Imaginària de la UJI a Morella i Forcall

comarquesnord.cat . Els Ports . dijous, 10 de maig de 2018 .
Etiquetes: , ,

Des del 27 d’abril fins al 25 de maig es celebra una nova edició de ‘Imaginària’, Fotografia en Primavera 18, organitzada i promoguda per la Universitat Jaume I de Castelló. A Morella es pot visitar a la Llotja de l’Ajuntament l’exposició amb el títol ‘Minimalista’ de l’autor vila-realenc Sergio Murria.

‘Imaginària’ va nàixer ja fa tres lustres amb la intenció de comptar amb un format de festival que arriba a molts municipis de la província de Castelló. De fet enguany a la nostra comarca hi ha exposicions de ‘Imaginària’ a Morella, Vilafranca i Forcall o també a altres poblacions properes com Culla i Sant Mateu.

Les fotografies de Sergio Murria amb la mostra ‘Minimalista’ poden ser visitades a Morella. Un dels trets característics de ‘Imaginària’ és que remunera econòmicament als autors pel seu treball. «No ha sido fácil tirar adelante este proyecto que ya hace 15 años que se hace y que, evidentemente, ha topado con la crisis económica, pero a poco hemos podido hacer que la Comunidad Valenciana y Castellón cuenten con muestras como las que realizamos», explica Daniel Belinchón, coordinador tècnic ‘Imaginària’.

‘Minimalista’ a Morella, “Colecció Railowsky a Vilafranca o també altres mostres a Culla o Sant Mateu poden ser visitades durant les properes setmanes, així com també l’exposició ‘La nit als Ports’ del col·lectiu de fotògrafs de la nostra comarca “Alberedes 52” que es pot visitar a l’Ajuntament de Forcall amb la mostra ‘Imaginària’.

El festival ‘Imaginària, Fotografia en Primavera’ arriba a la seua 15ª edició i ho fa amb el mateix vigor i alegria que ha sabut mantenir en aquests tres lustres d’història i que es pot apreciar un any més a les sales expositives de 16 municipis de la província de Castelló, entre ells Morella, Vilafranca i Forcall.

Més informació: | |