Andreu Casero explica el futur del periodisme als alumnes de la Universitat per a Majors

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 11 de maig de 2018 .
Etiquetes: ,

Les sales gòtiques de l’Ajuntament de Morella han albergat aquest divendres una conferència de la seu dels Ports de la Universitat per a Majors a càrrec del morellà Andreu Casero que recentment ha sigut nomenat degà de la Facultat d’Humanitats i Ciències Socials de la Universitat Jaume I.

En aquesta xarrada s’ha parlat del futur del periodisme amb l’arribada de les noves tecnologies explicant els canvis i l’impacte que Internet ha realitzat en la forma de consumir i realitzar continguts. «Aquest nou paradigma presenta reptes i oportunitats fins ara desconeguts per al sector de la comunicació. Un dels principals problemes que aquesta situació genera és el model de negoci, ja que en una època en la qual es consumeix més informació que mai cada cop és més difícil fer viable econòmicament aquesta demanda», apunta Andreu Casero, conferenciant. Tot i això, no tot són problemes.

Cada cop és més fàcil per als professionals crear i visibilitzar continguts sense dependre dels mitjans de comunicació tradicionals. Aquesta diversitat fa créixer la competitivitat entre els mitjans i ofereix punts de vista diferents, augmentant així la innovació i el desenvolupament del sector.

La universitat per a majors és un dels serveis més destacats que ofereix l’UJI, apropant la formació i el coneixement a tots aquells que volen accedir a ell i que ja fa anys que dóna servei als veïns dels Ports.

Més informació: |