Èxit del tercer i últim pro-aplec a Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dissabte, 19 de maig de 2018 .
Etiquetes:

L’Aplec dels Ports a Vilafranca ha celebrat el tercer pro-aplec per enguany amb una jornada ben completa que ha acabat amb un multitudinari sopar al parador de festes. L’organització ha quedat contenta de com s’han desenvolupat els actes durant aquest últim pro-aplec. Bàrbara Monfort, membre de l’organització de l’Aplec «Hem fet pel matí una marxa senderista sobre la pedra en sec des de l’Alberg La Parreta, a la vesprada un dinar i jocs com la tatxa, el Doli o un campionat de la Fallera Calavera i al sopar és on més gent hem tingut. Estem contents d’aquest últim pro-aplec i de la col·laboració i participació dels veïns del poble i la comarca».

Aquesta festa pro-aplec ha anat dedicada als joves de la comarca sota el títol «una mirada reivindicativa», seguint així el fil conductor dels altres pro-aplecs. En aquest sentit, al finalitzar el sopar s’ha fet la visualització d’un vídeo sobre la vida i el futur als pobles des del punt de vista dels més joves que Fabrilo Fabregat va fer a través de respostes dels joves de la comarca i que ha titulat «Al poble que tu has nascut». Queda un poc més de dos mesos per a que arribe la gran festa comarcal per excel·lència als Ports i per aquest motiu durant tota la jornada, però també al sopar, s’han repartit fulls d’inscripció per a tots aquells vilafranquins que vulguen participar al voluntariat i ajudar durant els dies 27, 28 i 29 de juliol i que ara estaran disponibles al web de l’aplec.

Amb aquesta tercera festa prèvia a la celebració de la 40ena edició de l’Aplec dels Ports l’organització ja encara els preparatius dels actes del cap de setmana de l’Aplec. Queda molta feina per fer però amb il·lusió, esforç, dedicació i col·laboració dels veïns de Vilafranca, la 40ena edició de l’Aplec dels Ports tornarà a ser un gran èxit.

Més informació: