Acaben les obres del carrer Miralles del Carro

comarquesnord.cat . Vilafranca . dissabte, 2 de juny de 2018 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Vilafranca ha anunciat la finalització de les obres d’urbanització del carrer Miralles del Carro, que s’iniciaven al mes de Febrer. Uns treballs amb els quals s’han construit voreres, conduccions d’aigües, asfaltat i finalment ja es compta també tant amb la senyalització vertical i horitzontal. Es tracta tal vegada de l’obra més important en matèria urbanística d’aquesta legislatura a Vilafranca i que va presentar molts problemes previs, endarrerint-se fins i tot la seua execució. La urbanització com a tal del carrer Miralles del Carro ha estat prou ràpida i no ha presentat dificultats. Una actuació que ha comptat amb un elevat pressupost. «Han sigut tres mesos de treball en els que l’empresa adjudicatària ha fet un bon treball ja que és un carrer molt ample i llarg i es requeien fer diferents actuacions de les que estem satisfets. A més s’ha pogut fer d’una manera que no hi ha veïns afectats i ha estat una obra que ha comptat amb més de 250.000 euros finançats en una part del pla 135 de la Diputació, una altra part de fons propis de l’Ajuntament i una part pels veïns amb unes contribucions especials», apunta Óscar Tena, alcalde de Vilafranca.

Aquest carrer s’ha quedat molt cèntric dins del casc urbà de Vilafranca i en mig de l’àrea d’expansió del municipi, on viu molta gent i de zones com l’esportiva o l’escolar. El carrer Miralles del Carro serveix per connectar-les i s’han habilitat molts espais d’aparcament que queden molt a prop de la Piscina Climatitzada, el Gimnàs o el Poliesportiu.

El carrer Miralles del Carro, així com les Eres de Sant Roc o les Celletes son zones de Vilafranca que compten amb moltes pallisses o corrals. Algunes d’aquestes construccions amb el pas del temps s’han convertit en habitatges. Un obra important i que s’ha executat en tres mesos, completant la urbanització total d’aquest llarg carrer de Vilafranca, que compta a més amb diferents amplades a cadascuna de les seues diferents zones. Amb l’obra s’aconsegueix també donar eixida al carrer a l’alçada del Poliesportiu, creant aquest nou accés a la zona esportiva del municipi que compta amb gran demanda en l’actualitat.

Més informació: