Forcall acull un curs d’introducció a la fotografia

comarquesnord.cat . Forcall . dissabte, 2 de juny de 2018 .
Etiquetes: ,

Durant la jornada d’aquest dissabte Forcall ha acollit un curs d’introducció a la fotografia. Aquesta iniciativa ha vingut de part de la Confraria de la Santantonà. L’Ajuntament de Forcall ha acollit la primera de les dues sessions d’aquest curs, que ha comptat amb una part teòrica i un altra de pràctica. «Aquest curs s’ha plantejat com una eina perquè tots aquells aficionats a la fotografia puguin ampliar els seus coneixements i tant l’organització com els fotògrafs estem contents amb l’acollida que hem rebut, els hem donat els consells bàsics que sempre donem: que no tinguen por a la càmera, que experimenten i que eliminen el mode automàtic», explica Miguel Ángel Troncho, fotògraf.

Aquest curs d’introducció a la fotografia repassa els conceptes més bàsics fins arribar a altres més avançats amb la intenció que fóra accessible per a tot el món. Una de les línies bàsiques d’aquest curs ha sigut que els alumnes aprengueren a utilitzar la càmera manualment, ja que amb l’actual desenvolupament tecnològic es poden fer grans fotografies amb els aparells més bàsics disponibles. Un altre dels beneficis de la innovació tecnològica és que ha transformat la fotografia en una disciplina molt més accessible en termes econòmics per al gran públic. També és hui en dia un camp molt més propici per a l’experimentació, el que fa que dominar els seus aspectes estigui a l’abast de tothom.

Amb les pautes d’aquest curs de fotografia tot és qüestió d’agafar la càmera i llançar-se a l’aventura de fer fotografies, segons comenten els fotògrafs que han realitzat el curs, Miguel Àngel Troncho i Eduardo Manero.

Més informació: |