Nous nínxols per al cementiri de Cinctorres

comarquesnord.cat . Cinctorres . dijous, 7 de juny de 2018 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Cinctorres ha finalitzat els treballs per a la construcció de nous nínxols al cementiri, ja que es va considerar necessari fer aquesta nova ampliació després de l’actuació que va tindre lloc no fa massa anys. Ara, aquest obra que ha estat realitzada per la Brigada Municipal ja es troba totalment acabada i els nous nínxols es troben ubicats junt als que es van construir a la darrera ampliació. Entre les dues actuacions s’han construït més de 100 nínxols al cementiri cinctorrà als darrers cinc anys. «En aquesta obra hem fet 56 nínxols més a la localitat i alguns els hem fet menuts per a que siguen per a urnes. Les obres han estat realitzades per la brigada municipal i ha comptat amb un pressupost de 30,000 euros», apunta Toni Ripollés, alcalde de Cinctorres.

És habitual que per Tots Sants tots els cementiris dels nostres pobles estiguen totalment preparats per rebre la visita de centenars de persones amb motiu de l’1 de novembre. Des dels Ajuntaments sempre s’informa que en el manteniment dels cementiris es treballa durant tot l’any. Una bona mostra es el que està fent l’Ajuntament de Cinctorres, que aprofitant aquest obra també ha fet més treballs de manteniment en aquest recinte.

Les obres de construcció dels nous nínxols per part de la Brigada d’Obres de l’Ajuntament de Cinctorres s’ha anat realitzant als darrers temps i ara ja es troben totalment acabades tal i com a anunciat l’Alcalde Toni Ripollés. Durant uns quants dies continuen els treballs de millora i neteja al cementiri cinctorrà.

Més informació: