El projecte de millora de la piscina està aprovat i estarà enllestit per a la pròxima temporada

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 11 de juny de 2018 .
Etiquetes:

Morella comença la temporada d’estiu amb l’obertura de la Piscina Municipal avui dilluns. Aquesta romandrà oberta durant tots els dies de l’estiu des de les 11.00 fins a les 20.00 hores. A més, aquest dissabte s’obrirà també la de la Fàbrica Giner en la qual s’estan ultimant les tasques per a oferir un servei complet i que totes i tots puguen gaudir d’aquest servei durant tot l’estiu.

El regidor de Governació, Jorge García, ha explicat que “la piscina està oberta des d’avui. Tot i que les temperatures encara no són molt caloroses, hem avançat la posada en marxa de la piscina i allargar la temporada que està oberta”. A més, l’edil ha comentat que “el servei de bar funciona des de fa uns dies i compta amb un horari més extens”. Finalment, Jorge ha destacat que “ja està aprovat el projecte de millora de la Piscina Municipal de Morella, el qual pujarà el sòl d’aquesta i disminuirà els litres d’aigua necessaris per a omplir-la”.

Les dues piscines de Morella generen ocupació per a l’estiu, ja que es tracta d’una infraestructura que necessita cobrir diferents serveis. Així, les piscines necessiten la contractació de socorristes, així com d’altres persones que s’encarreguen del manteniment diari o del servei de bar, tant de la Piscina Municipal, com la de la Fàbrica Giner.

Cal comentar que els preus de les entrades i abonaments de la Piscina Municipal mantenen els preus de l’any passat. Així, per als xiquets i xiquetes entre 4 i 14 anys l’entrada diària costa 2,5 euros i el carnet per a tot l’estiu 25 euros. Per a edats compreses entre 15 i 17 anys i jubilats, l’entrada diària és de 3 euros i el carnet de 30. Finalment, per als majors d’edat, el preu de l’entrada és de 3,5 euros i el carnet costa 35 euros.

Més informació: