Comença a millorar-se el paviment dels carrers de Cinctorres

comarquesnord.cat . Cinctorres . dimecres, 11 de juliol de 2018 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Cinctorres durà a terme millores en diferents carrers del municipi. L’arquitecte municipal, Vicent Dualde es va reunir ahir amb l’Alcalde i amb membres de la brigada municipal per a conéixer els indrets en els quals s’actuarà. La primera d’aquestes obres es durà a terme al voltant de la rotonda del Faixero i al carrer Sant Vicent i compta amb un pressupost de 81.000 euros, el 90% del qual el cobriran les ajudes dels fons del pla compensació eòlica corresponents al 2017. També es compta amb una inversió de vora 55.000 euros dels plans provincials de la Diputació.

En la segona fase de les obres es contempla la millora del paviment del carrer que baixa cap al poliesportiu per al qual es destinarien vora 55.000 euros, l’adquisició d’una retro excavadora que es calcula costarà uns 40.000 euros i, finalment, 15.000 euros més s’invertiran en la insonorització de la casa de la música.

La primera d’aquestes actuacions s’espera que puga estar acabada abans de les festes d’agost. En total es tracta de tres obres que es dividiran en dues fases. Que sumen un pressupost total de 250.000 euros.

Més informació: