Santiago Pérez segueix reivindicant a Diputació les obres de la carretera La Mata – Olocau

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 11 de juliol de 2018 .
Etiquetes: , , ,

La carretera de La Mata – Olocau, límit de província entre Castelló i Terol, torna a ser punt de debat a la Diputació de Castelló. En la reunió de la Comissió d’infraestructures, on Santi Pérez està com a diputat delegat a l’oposició, es va tornar a reivindicar aquest vial demanant que, de manera definitiva, s’arregle la carretera i no es gasten diners en tapar els clots de manera provisional.

En la reunió, Juan Bautista Juan, coordinador de l’àrea d’infraestructures i carreteres de la Diputació, va confirmar que «només es tinguen totes les documentacions necessàries es començarà la licitació de les obres», un procés que no s’espera que estiga resolt fins passat el mes de setembre.

Des del grup socialista han tornat a insistir en la importància de crear un pla de carreteres per poder gestionar les actuacions que s’han de dur a terme en aquest àmbit i fer una millor planificació perquè no es repetixquen els problemes que s’han produït amb la carretera de la Mata – Olocau. A més, Santi Pérez també aprofitava la trobada per demanar finançament per al pont que fa límit de província, per al qual la Diputació de Terol sí que ha destinat una partida.

Més informació: | | |