L’Administració de Vallivana comença l’acapte

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 26 de juliol de 2018 .
Etiquetes: ,

Com tots els anys, des de l’Administració de Vallivana es fa un acapte per Morella amb un obsequi per tots i totes aquelles que hi col·laboren. Aquest any des de l’administració s’ha buscat una imatge especial per l’estampeta, ja que és any sexennal.

Jesús Sangüesa, l’Administrador de Vallivana explicava el perquè de la imatge de l’estampeta: «sempre intentes buscar aquella làmina que més puga agradar a la gent, i enguany mirant el guió em vaig fixar que darrere hi havia una inscripció on posava «Gremio de la Juventud de la Administración de Vallivana» de l’any 1958. Aleshores vaig pensar que feia 60 anys d’aquest guió, i em va paréixer un bon motiu per recordar el gremi i l’administració d’aquell moment».

El començament de l’acapte és habitual durant aquesta època de l’any, ja que és quan més gent hi ha a Morella, tot i que enguany s’ha avançat unes setmanes degut al complet calendari festiu de la ciutat. «Comencem abans l’acapte perquè en res ja són les Festes de Sant Roc, i ens volem avançar un poc, ja que després durant les festes és més difícil per qui fa l’acapte i per trobar gent en les cases» deia Jesús Sangüesa.

La col·laboració en aquest acapte sempre és molt gran, és per això que també hi haurà estampetes en l’Oficina de Turisme per qui les vulga adquirir al mateix temps que col·laborar amb l’Administració de Vallivana.

Més informació: |