Reparat l’hivernacle de Cinctorres, que va quedar destrossat per les nevades de l’any passat

comarquesnord.cat . Cinctorres . dijous, 26 de juliol de 2018 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Cinctorres ha rebut una ajuda de 40.000 euros per part de l’Agència Valenciana d’Emergències amb la finalitat de refer l’hivernacle, ja que va quedar greument afectat pel temporal de vent i neu el gener de l’any passat. Al mateix temps, la piscina climatitzada també va estar greument afectada, però l’Ajuntament va poder fer-se càrrec de la reparació al moment, ja que el seu cost era només de 3.000 euros.

L’alcalde de Cinctorres, Toni Ripollés, explicava respecte a l’ajuda per reparar l’hivernacle que «amb l’ajuda que ens han donat no dóna per reparar les dos naus que hi havia, però la que estem reparant està quedant molt consistent. A més, al ser solament una nau no està el perill que hi havia abans amb el corrent on, desgraciadament, es va acumular la neu entre les dos naus, i com que les bigues no ho van poder aguantar van acabar caient».

Està previst que els treballs de reparació de l’hivernacle de Cinctorres finalitzen la pròxima setmana, és per això que des del consistori animen les veïnes i veïns del poble i de la comarca a aprofitar aquesta instal·lació i a fer ús d’ella en els seus projectes empresarials, a més que l’Ajuntament no demana lloguer ni cap pagament més enllà del cobriment de les despeses de llum i aigua del dia a dia.

Més informació: