Senda amplia les seves propostes d’aventura amb les activitats aquàtiques de ‘Matarranya Nàutic’

comarquesnord.cat . Morella . 26 de juliol de 2018 .
Etiquetes: ,

L’empresa turística Senda ha ampliat les seves propostes d’aventura al Matarranya amb l’engegada de la marca ‘Matarranya Nàutic’ que engloba totes les activitats aquàtiques que desenvolupa l’entitat en les aigües del pantà de Pena. Una iniciativa que pretén oferir noves experiències a tots els veïns i visitants que vulguin gaudir de l’aigua i l’entorn natural d’aquest punt tan emblemàtic del territori. “La idea principal era ampliar el ventall d’activitats que oferíem en el pantà de Pena”, va explicar Alberto Moragrega, gerent de Senda, que va afegir que “amb aquesta idea vam crear la marca ‘Matarranya Nàutic’ en la qual s’engloben totes aquestes propostes, que, a més, volíem que poguessin ser gaudides per tot tipus de públic”.
D’aquesta manera, des de principis d’aquest mes, tots aquells que ho desitgin poden acostar-se fins al pantà, en horari d’11 a 7 de la tarda, per gaudir de les noves activitats. Així, l’empresa ofereix ‘Paddle Surf’, patins amb tobogan incorporat, caiacs i el nou ‘SUP pedals’. “Entre les quatre activitats creiem que poden gaudir de l’aigua tant els amants de l’esport com un públic molt més familiar”, va apuntar Moragrega. cal assenyalar, que entre aquestes propostes destaca el nou ‘SUP Pedals’ que és una activitat que fa molt poc que es va iniciar a les zones de costa i que, a poc a poc, s’està introduint en les aigües continentals. Concretament, aquesta activitat consisteix a lliscar-se sobre l’aigua mitjançant una taula de surf que porta un sistema similar a uns pedals que permeten avançar i es dirigeix amb un manillar similar al d’una bicicleta. “Bàsicament la sensació és com si estiguessis muntant amb bicicleta per sobre de l’aigua. D’aquesta manera, mentre avancen tranquil·lament els usuaris poden gaudir del meravellós entorn natural i, amb la bona qualitat de l’aigua que tenim en Pena, fins i tot poden veure com els peixos neden al seu al voltant”, va explicar el gerent de Senda. En aquesta mateixa línia, Nuria, una de les persones que va provar l’activitat per primera vegada va apuntar que “al principi costa una mica agafar la marxa, però quan l’agafes el truc és molt senzill i és molt divertit. És meravellós poder lliscar-se per sobre de l’aigua mentre gaudeixes del paisatge”.
A més de l’ús completament recreatiu d’aquest tipus de taules, caiacs i patins, des de Senda també proposen la realització d’algunes excursions en les quals es poden descobrir els punts de major interès situats en el pantà.
Finalment, des de Senda van destacar que aquestes noves possibilitats complementen l’oferta turística existent a la zona. “En les pesqueres o en la piscina natural de Beceite et pots banyar i gaudir de l’entorn de forma tranquil·la. Aquí el que fem és unir aquests dos aspectes amb la pràctica esportiva, per la qual cosa creiem que és una bona manera d’ampliar l’oferta de turisme actiu que hi ha actualment a la Comarca del Matarranya”, va dir Moragrega.

Més informació: |