Morella inicia un concurs de fotografia sobre el 54 Sexenni

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 3 de setembre de 2018 .
Etiquetes: ,

Morella ha iniciat un concurs de fotografia sobre el 54 Sexenni que ha tingut lloc aquest 2018. D’aquesta manera, L’ajuntament pretén continuar amb la promoció de la ciutat i de la seua festa més important, declarada Festa d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural Immaterial, així com seguir fent partícips del Sexenni a morellans, morellanes i visitants. Tanmateix, el període per a concursar comença el pròxim 4 de setembre i finalitza el 31 d’octubre, de manera que es poden incloure imatges de la Rogativa que tindrà lloc els dies 20 i 21 d’octubre. A més, està previst realitzar una exposició al mes de desembre amb les millors fotos presentades.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “es tracta d’una iniciativa per a aprofitar i mostrar tot el que envolta al Sexenni que acaba de finalitzar, així com que tots i totes puguen mostrar la seua experiència sobre aquesta festa tan especial”. A més, l’edil ha explicat que “el concurs consta de diferents modalitats de participació. Així, hi ha una modalitat clàssica en la qual els fotògrafs envien les imatges per mail, i una altra a través d’Instagram per aprofitar la popularitat d’aquesta xarxa social”. Finalment, Jorge ha volgut “animar a enviar les seues fotografies i participar en aquest concurs que reflectirà com els morellans, morellanes i visitants han viscut el 54 Sexenni, així com els aspectes d’aquest que els han cridat més l’atenció”.

. Com participar en el concurs de fotografia del 54 Sexenni
El 54 Sexenni de Morella va ser tot un èxit on més de 150.000 persones van acudir a la ciutat durant els 10 dies festius. Així, aquest concurs està obert a totes les persones que vulguen mostrar com han viscut aquest Sexenni.

El concurs de fotografia sobre el 54 Sexenni de Morella compta amb diferents modalitats de participació, una modalitat clàssica i una a través d’instagram. D’aquesta manera, en la primera s’han de fer arribar un màxim de cinc fotos a través del correu electrònic 54sexenni@gmail.com. Aquesta modalitat té diferents categories on destaca una general on participen totes amb un premi valorat en 200 euros i altres tres categories especials dedicades als carrers, els elements del Retaule i a la Mare de Déu de Vallivana.

La segona modalitat utilitza el hashtag #ElMeuSexenni i mencionar o etiquetar el compte de @morellaturistica a través d’Instagram. Aquesta també compta amb dues categories diferents. Així, hi haurà una fotografia guanyadora designada per un jurat i una altra guanyadora a la foto més popular, on comptaran el nombre de likes. Les bases del concurs es poden trobar a través del següent enllaç.

Més informació: |