Es preveu que el gruix del projecte del CDT Morella – Els Ports estiga enllestit per a finals d’any

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 5 de setembre de 2018 .
Etiquetes: ,

Les obres d’adequació dels espais de la Fàbrica Giner per a albergar el futur CDT estan avançant a bon ritme. Els treballs d’adequació de l’antic hotel i de la nau de baix permetran que aquesta institució s’instal·le a la capital dels Ports per a ser un referent en la formació turística d’interior.

Aquest CDT donarà cabuda a 70 alumnes, a més de professors o personal administratiu, fet que posa de rellevància la importància patrimonial de la Fàbrica Giner. «Els treballs estan avançant a bon ritme i es preveu que el gruix del projecte estigui finalitzat abans de final d’any. El següent pas serà posar en funcionament el centre perquè pugui començar a rebre alumnes», explica Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella.

Tot i ser el projecte de major envergadura, el CDT no és la única actuació que es porta a terme al complex de la Fàbrica Giner. La restauració de les naus interiors o les millores de les instal·lacions esportives en són altres que també estan realitzant-se actualment. La Fàbrica Giner albergarà el CDT per a impulsar el turisme d’interior i convertir-se en un referent a la Comunitat Valenciana, sent el primer centre especialitzat en turisme rural.

Més informació: |