Dilluns s’obren les inscripcions per la universitat per a majors a la comarca dels Ports

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 6 de setembre de 2018 .
Etiquetes: , ,

Un nou curs comença, no només per als xiquets sinó també per a la gent gran. La universitat per a majors dels Ports obri ja les seues inscripcions el dia 10 de setembre per a tots aquells majors que vulguen participar d’aquest nou curs 2018/2019.

Un curs escolar que comptarà amb novetats en les assignatures, com algunes més modernes orientades a la innovació tecnològica i d’altres més clàssiques com la geografia, sempre mantenint la música que ja és una de les matèries consolidades a la Seu dels Ports. Des de l’ajuntament de Morella animen a tots aquells majors de 55 anys a participar d’aquest projecte on la gent gran gaudeix aprenent. «Aquesta iniciativa de la Universitat Jaume I de Castelló, fa anys que la tenim implantada a la nostra comarca i cada volta compta amb més participació. Pensem que la gent apuntada altres anys continuarà i s’afegiran noves persones», comenta Malú Blasco, regidora de la gent gran.

El curs arrancarà l’1 d’octubre quan començaran les classes, que s’impartiran de 16h a 19h de la vesprada a les seus de Vilafranca i Morella.

Més informació: | |